Shabazz Napier Foto: POOL / Getty images / Profimedia

Pregovori su uveliko u toku

Prema pisanju italijanskih novinara, Šabaz Nejpir je u pregovorima sa Crvenom zvezdom i uskoro bi mogao da se preseli u Beograd.

Navodno, bivši NBA igrač i crveno-beli su već u poodmaklim pregovorima, a o njihovoj potencijalnoj saradnji bilo je reči i pre nekoliko meseci.

PROČITAJTE JOŠ:

Nejpir je navodno odbio ponudu Olimpije iz Milana, za koju je nastupao prošle sezone i ovog leta mogao bi da promeni sredinu.

Ovaj plejmejker, koji može da igra i na poziciji beka, prošle sezone je imao 15 poena u proseku u Evroligi na 12 odigranih utakmica, ali i 3,9 asistencija po meču.

Nejpir je pre Olimpije nastupao u Meksiku i Zenitu, a u NBA ligi bio je od 2014. do 2020. godine. Za to vreme izmenjao je nekoliko klubova među kojima su Majami, Orlando, Portland, Bruklin, Minesota i Vašington.

Nije tajna da je Zvezda htela da ga dovede i prošlog leta, ali se on ipak odlučio za Armani, koji je smanjio budžet za narednu sezonu.

Mnogo toga moglo bi i da zavisi od Fakunda Kampaca, koji još uvek nije napustio Zvezdu, ali je prema pisanjima iz Španije na pragu Real Madrida.

BONUS VIDEO Najluđe priče legendi srpske košarke: Doček šampiona, kumovi i ljubav koja je promenila sve

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar