Foto: ABA/Drago Perko

Košarkaši Borca u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 12. kola ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaš čačanskog Borca Ivan Marinković rekao je da se njegova ekipa na gostovanje Crvenoj zvezdi ne ide uplašena i istakao da se sigurno neće predati unapred.

„U Beograd idemo sa željom da odigramo dobru utakmicu. Nećemo se unapred predati, to je sigurno. Pružićemo svoj maksimu, a za koji rezultat će to biti dovoljno, ostaje da vidimo“, rekao je Marinković.

On je istakao da bi adut ekipe mogla da bude svežina.

„Bićemo svežiji od protivnika, a sigurno je i to da nećemo otići sa belom zastavom. Poštujemo Zvezdu, ali ne idemo uplašeni“, dodao je centar Borca.

Posle 11 odigranih utakmica u regionalnom takmičenju, Borac ima četiri pobede i sedam poraza, dok crveno-beli imaju skor 10/1.

„Svesni smo protiv koga igramo. Poznat nam je Zvezdin kvalitet i činjenica da igramo u Beogradu. Sve je na strani domaćina. Naša jedina prednost jeste to što imamo više vremena za odmor i pripremu meča“, rekao je Marinković.

Marinković ističe da rival igra na dva fronta.

„Zvezda, kao još nekolicina ekipa, igra na dva fronta, a mi ne. Uvek imamo pet-šest dana na raspolaganju za trening, što moramo više da koristimo. S druge stane, crveno-beli ove nedelje igraju dve utakmice Evrolige, a zatim i duel protiv nas“, dodao je on.

Utakmica Crvena zvezda – Borac igra se u nedelju od 18.45.

BONUS VIDEO Novak Đoković i navijači Zvezde pevaju košarkašima posle poraza od Barselone 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar