Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Vest gde bi Stefan Birčević mogao da nastavi karijeru već danima intrigira javnost, pa smo ga pozvali da bi nam sam objasnio šta se dešava oko transfera.

U četvrtak uveče se pojavila informacija da bi Birčević mogao da promeni odluku, te da umesto odlaska u Japan, ipak, skrene u Humsku. Birčević je pre 14 dana potpisao ugovor sa Hirošima Dragonflajsima, ali još uvek nije otputovao u Japan jer je trenutno zabranjen ulazak u zemlju svim strancima zbog pandemije koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Upravo zbog toga je Nova.rs odlučila da pozove reprezentativca Srbije kako bi sam objasnio da li ga je neko kontaktirao oko transfera u Partizan.

„I da je bilo kontakta, ja sam i dalje sam pod ugovorom sa Hirošimom, koji sam potpisao 25. decembra“, rekao je Birčević za Nova.rs.

Dakle, ugovor sa japanskom Hirošimom je i dalje na snazi, a na pitanje kada bi mogao da zapravo i ode u „Zemlju izlazećeg sunca“ Birčević spremno odgovara:

„Sada ništa ne zavisi od mene. Oni neće da odustanu od toga da me dovedu, sada je sve na njima. Koliko će trajati ne znam jer se situacija sa koronavirusom menja svakog dana“, objasnio je Birčević.

Reprezentativni krilni centar je do sada dva puta nosio dres Partizana u sezonama 2016/2017 i 2019/2020, a u intervjuu za Nova.rs je nedavno govorio o rastanku sa crno-belima i vremenu provedenom u Borcu.

Karijeru je započeo u Metalcu iz Valjeva 2007. godine, a uz pomenute klubove je još nastupao za Radnički iz Kragujevca, Estudijantes, istanbulski Bujukšehir, Banvit i Bon.

Sa reprezentacijom je osvojio srebrne medalje na Svetskom šampionatu 2014. godine, na Olimpijskim igrama 2016. i na Evroprskom prvenstvu 2017. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar