Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Bivši krilni centar Partizana Stefan Birčević ponovo se nalazi na meti crno-belih koje zanima njegov sadašnji status i situacija sa odlaskom u Japan.

Birčević je pred kraj godine dogovorio odlazak u Hirošimu, ali je Japan stopirao poslovne vize na trideset dana.

PROČITAJTE JOŠ:

U međuvremenu, kako saznaje Nova.rs, neko se u ime Partizana raspitivao za momka koji je tokom sezona 2016/2017 i 2019/2020 nastupao za crno-bele.

Čitava situacija može da pokoleba krilnog centra koji bi u Japanu imao potpuno drugačije košarkaško iskustvo od onih na koja je navikao.

Birčević bi radije ostao u Srbiji zbog porodice, trebalo je da potpiše i ugovor sa Igokeom, ali do konačnog dogovora nije došlo, pa se 31-godišnji košarkaš okrenuo ka Japanu.

To je bilo dovoljno da privuče pažnju crno-belih, te je neizvesno hoće li otići za finansijski dobrom ponudom sa dalekog istoka. Voleo bi u Japan zbog dobrog ugovora, ali je pitanje šta bi prevagnulo na tasu između porodice i finansija.

Bilo kako bilo, Birčević će imati vremena da porazmisli o svemu, pre nego se zaputi u Hirošima Dragonflajs. Stefan je deo ove sezone proveo radeći sa čačanskim Borcem.

Da podsetimo, nekoliko igrača sa ovih prostora, već je u Japanu. Nenad Miljenović i Stefan Jelovac igraju za San-an NeoFiniks, a Milan Mačvan je do penzije igrao za Alvark Tokio, gde je bio i Milko Bjelica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar