Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Anđela Dugalić, najmlađa reprezentativka Srbije i buduća zvezda srpske košarke, osvrnula se na nedavno završeni šampionat Evrope.

Dugalićeva je bila gost fan zone na Trgu Republike koja je otvorena u sklopu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koji se održava u Beogradu, i tom prilikom je istakla da joj prija sve što se oko nje dešava:

PROČITAJTE JOŠ...

„Dajem izjave svaki dan, lepo je kada su ljudi ponosni na tebe“, rekla je košarkašica koja nastupa za ekipu univerziteta Oregon.

Posebnu težinu tituli prvaka Evrope daje i činjenica da je Dugalićeva po prvi put zaigrala u konkurenciji seniorki:

„Prvi put igram sa starijima od sebe, mada košarku igram čitav život. Samo je potrebno da taj mentalitet iz mlađih dana prebacim i na stariju kategoriju“, rekla je kroz osmeh.

Boravak u Beogradu devojka rođena u decembru 2001. godine u američkoj državi Ilinois iskoristila je i da poseti utakmice kvalifikacionog turnira.

„Bilo mi je teško da gledam povrede, ali bila sam na obe utakmice“, rekla je Dugalićeva, koja je potom dodala i da se nada da će se naći na spisku za Olimpijske igre u Tokiju:

„Još ne znam da li ću da idem, ali videćemo. Daj bože, naravno“, zaključila je 19-godišnja zvezda srpske košarke u nastajanju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar