Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksa Avramović, bek Partizana, karijeru bi mogao da nastavi u ekipi Pariza, novog člana Evrolige.

Avramović je dobio dozvolu crno-belih da promeni sredinu, potvrđeno je za Nova.rs, pa je preostalo samo da se francuski tim dogovori sa bekom Partizana.

Ili da izabere neku drugu sredinu ovog leta…

To bi ujedno značilo da bi Avramović u Parizu mogao da ostane i nakon završetka Olimpijskih igara, tokom kojih će u „gradu svetlosti“ nastupati u dresu reprezentacije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Ovaj 29-godišnji košarkaš u Paritzan je došao 2021. godine, i za to vreme je osvojio titulu prvaka ABA lige 2023. godine. Pored crno-belih igrao je za Borac iz Čačka, OKK Beograd, Vareze, Unikahu, te Estudijantes, iz kog je i stigao u redove Partizana.

Avramović je poslednji u nizu nosilaca igre Partizana koji će naredne sezone izvesno igrati u drugom timu, pošto su klub napustili Kevin Panter, Zek Ledej, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer.

Moguće da će njihovim stopama i Alen Smailagić, ugovor je istekao Džejmsu Naneliju, a čeka se potvrda o produžetku saradnje sa Džejlinom Smitom.

U Partizan su stigli Ife Lundberg iz Virtusa, Vanja Marinković iz Baskonije, Frenk Nilikina iz NBA lige, a očekuje se još pojačanja.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare