Marko Marinović hvali FMP
Foto: Đorđe Kostić/STARSPORT

Borac traži izjednačenje protiv crveno-belih

Trener košarkaša Borca iz Čačka Marko Marinović rekao je da je Crvena zvezda veliki favorit u narednom meču, ali da će njegov tim pružiti maksimum u toj utakmici.

„Mislim da ne treba puno reči potrošiti da se iskaže koliko je crveno-beli sastav moćan ove sezone. Zbog toga, nema mesta sumnji, biće veliki favorit u narednom meču. Ali nama čast nalaže da pružimo maksimum i da skupo prodamo kožu“, rekao je Marinović.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaši Borca dočekaće u sredu ekipu Crvene zvezde, u zaostalom meču 25. kola ABA lige. Meč je na programu u sredu od 19.00.

Zvezda je osigurala prvo mesto pred početak doigravanja u ABA ligi, dok je Borac 12. sa osam pobeda i 16 poraza.

Marinović je istakao da u ovom periodu ekipa ima dosta mečeva, na šta nisu navikli.

„Na to nismo navikli, jer smo uglavnom igrali jednu utakmicu nedeljno. Ali uspevamo da odradimo nekoliko treninga i da se spremimo za svaki naredni duel“, dodao je on.

Borac je u prethodnom meču na gostovanju poražen od Cedevita Olimpije (80:83), a tim iz Čačka je u završnici imao napad za pobedu.

„Bez obzira na poraz, moram da pohvalim svoje igrače, jer su u odnosu na prošlu utakmicu odgovorili na pravi način. Tako da je ovo značajan pomak i dobra stvar“, rekao je on.

Borac će poslednji meč u ABA ligi igrati u subotu na svom terenu protiv Mornara iz Bara, a Marinović je rekao da će navijači u narednom periodu imati priliku da gledaju dva veoma dobra meča.

„Prvi na redu je protiv Crvene zvezde, tako da nema potrebe mnogo zvati publiku, jer sam siguran da će hala biti do kraja popunjena. A Čačani će imati šta da vide, jer je meč sa crveno-belima kao trešnja na vrhu torte“, zaključio je Marinović.

BONUS VIDEO Navijači Crvene zvezde pevaju čuvenu „Kaćušu“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar