Foto: Starsport

Dobre vesti iz Katara.

Foto:Nova.rs/Promo

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Poraz od Brazila je stavljen ad akta i za reprezentaciju Srbije takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru zapravo počinje utakmicom s Kamerunom (ponedeljak, 11 sati po našem vremenu), na stadionu „Al Džanub“.

Na poslednjem treningu pred duel s „lavovima“, selektor Dragan Stojković imao je sve igrače na terenu, iako je u subotu bilo informacija o povredi Sergeja Milinković-Savića, kao i da se Dušan Vlahović ponovo požalio na bolove. Na treningu, bar dok su novinari bili prisutni u kampu „Al Arabik sport klub“, nisu se videle ni naznake nekih povreda ili treniranja slabijim intenzitetom.

PROČITAJTE JOŠ

Naprotiv, čak i uvodnih 15 minuta „prštalo“ je na sve strane, a Aleksandar Mitrović se nije libio ni da uklizava već na početku treninga kako bi stigao do lopte.

Filip Kostić je pokušavao da „razigra“ Luku Jovića, slao mu je sjajne centaršuteve u kazneni prostor, a Luka je glavom pakovao loptu u mrežu.

„Pa, ti ovoliko golova nisi dao za godinu“, našalio se Kostić sa Jovićem.

Foto: Starsport

Deluje da poraz od Brazila nije ostavio traga na ekipu Dragana Stojkovića, koji će za duel s Kamerunom moći da računa na sve igrače.

Značaj tog meča ne treba posebno naglašavati. „Orlovi“ nemaju pravo na kiks, a s obzirom na to da je Kamerun protiv Švajcarske ostavio sasim solidan utakisak, igrači Srbije moraće dobro da se oznoje kako bi ostvarili dobar rezultat i ostali u trci za osminu finala.

BONUS VIDEO Grujić: Pitanje o Sergeju Milinković-Saviću nije za nas igrače

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare