Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzić Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zvezdan Terzić govorio je o mnogim pitanjima koje zanimaju zvezdaše.

Generalni direktor Crvene zvezde pojasnio je ko sigurno neće otići.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne može Dragović da ide, svi su potrebni i niko neće otići. Pružićemo šansu, mlađim igračima, možda iz filijale pružimo šansu braći Mituljikić, neki stariji će možda biti pomereni u stranu. Eventualno mogu da odu Eraković ili Mitrović u slučaju dobre ponude. Za sada tu ponudu nemamo i veća je šansa da ostanu i Eraković i Mitrović“, poručio je Terzić.

Pojasnio je i ko će predstavljati Zvezdu na Mundijalu.

„Dobro, igrači se ove kratko zadržavaju i čim neko skrene pažnju na sebe, igrač bude prodat. Erakovića nismo prodali i stasao je, više nije bonus igrač i jedan je od najboljih u Zvezdi. Ove godine imamo i Borjana u Kanadi, Bukarija u Gani i Erakovića“

Nije siguran kako će se snaći Kulibali u Zvezdi, ali je istakao sa kakvim je iskustvom stigao u Zvezdu.

„Znate da nikad ne komentarišem stvari koje nismo realizovali. Što se tiče Kulibalija, nije se snašao. Došao je potpuno nespreman, u ritmu sreda nedelja nije to izgurao. Igrao je pet godina francusku ligu, pet belgijsku. On ima ozbiljan CV i nije prvi put da dođe u Zvezdu i ne snađe se neki takav stranac. Videćemo šta će u narednom periodu biti s Kulibalijem, ali se svakako radi o igraču koji ima ozbiljnu biografiju. Što se tiče Pavkova, nije realno za sada, ali sigurno dovodimo špica“.

BONUS VIDEO Sve što niste znali o najskupljem srpskom igraču – šta bi bio Vlahović da nije fudbaler

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar