FK Crvena zvezda, FK Šerif
Foto: Starsport.rs ©

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 19 sati u gostima igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi duel dva tima u Beogradu završen je rezultatom 1:1, a trener Dejan Stanković očekuje od svojih igrača da odigraju jednu „momačku utakmicu“.

„Očekujem drugačiju utakmicu, drugačijih prvih pola sata sa naše strane. Mislim da smo dosta toga ostavili njima u prvih pola sata meča, posle primljenog gola je sve bilo dobro, onako kako je trebalo da izgledamo na početku. Igrali smo prošle godine mečeve in aut i to u gostima. Znate kakva je bila situacija prošle godine tri utakmice – tri u gostima, odluka je morala da padne u 90 minuta“, rekao je Stanković.

„Verujem u momke, dobro smo radili, znamo šta radimo i kako spremamo mečeve, kako nastupamo, na koji način oni imaju svoj kvalitet“, istakao je trener crveno-belih.

„Govorio sam da su to momci dosta brzi, talentovani, sa individualnim kvalitetom, jednostavno ako im to „razbiješ“ imaš veće šanse da prođe. Očekujemo jednu momačku utakmicu od strane ovih momaka“, poručio je Stanković.

U slučaju prolaza, Zvezda ide na Dinamo Zagreb ili Legiju iz Varšave u plej-ofu za Ligu šampiona.

Bilo je 1:1 u prvom meču u Zagrebu, u sredu se igra revanš u Poljskoj.

U slučaju eliminacije, Zvezda bi put do Lige Evrope tražila protiv Kluža ili Jang Bojsa. I ovde je bilo 1:1, sada se igra u Švajcarskoj, u utorak od  20.30.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar