Stefan Leković protiv Austrije Lustenau; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Srpski fudbaler Stefan Leković karijeru nastavlja u Španiji.

Mladi štoper koji je jedno vreme proveo na kaljenju u Grafičaru, a igrao je i za mlađe kategorije Srbije, nije u ozbiljnijim planovima Baraka Bahara.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener crveno-belih sprema ekipu za Ligu šampiona, a Leković ide na pozajmicu u Viljareal i Zvezda od toga može lepo da profitira. Doduše, reč je o Viljarealovom B timu koji se takmiči u Segundi, gde će Stefan bar za početak zadužiti opremu.

Istina je da pozajmica vredna 250.000 evra ne zvuči impozantno, ali zvuči bolje kad se tome doda otkup od četiri miliona evra, stvari zvuče nešto bolje.

Zvezda se osigurala time što će Viljareal plaćati penale ako Leković ne bude igrao, dok će klub iz Ljutice Bogdana biti na dobitku i 20 posto od narednog transfera mladog fudbalera.

Leković je generacija 2004. i ima 19 godina, visok je 192 centimetra i prošao je mlađe kategorije Zvezde, pre nego što je prosleđen januara 2022. Grafičaru.

Povučen je istog leta u prvi tim, odigrao je 13 utakmica za seniore srpskog prvaka i postigao je jedan pogodak.

Inače, Zvezda je ovog leta i prodala jednog štopera iz svoje „kuhinje“ pošto je u Zenit iz Sankt Peterburga otišao Strahinja Eraković za osam miliona evra.

BONUS VIDEO: Spasavaj se ko može – roj pčela prekinuo fudbalski meč

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar