Foto: Srđan Stevanović/Starsport

"Prezadovoljan sam kako je moja Zvezda igrala protiv Brage. Vidim zadovoljstvo kod svih zvezdaša", izjavio je legendarni kapiten Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon posle pobede protiv portugalskog tima (2:1) na startu grupne faze Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

„I kada je pre 15 godina prolazila Bragu u Evropi, Zvezda je tada bila u podređenom položaju. Sada je bila bolja, a dva igrača su mi posebno privukla pažnju – Dragović i Dioni“, rekao je Petrović Tanjugu.

Četvrta Zvezdina zvezda dodatno je analizirala učinak štopera i napadača.

„Dragović je odigrao perfektnu utakmicu i pokazao zbog čega je doveden. On je igrač visoke klase. Njegovo iskustvo je od velikog značaja, a svojom igrom uliva sigurnost čitavoj ekipi u poslednjoj liniji. Takav igrač donosi prevagu i kvalitet više na terenu. Takođe, Dioni je pokazao da će biti pojačanje, videli smo njegovu izvanrednu igru i dokazao je da nije slučajno toliko dugo igrao na visokom nivou u francuskoj ligi“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zvezda je ostvarila bitan trijumf u 1. kolu Lige Evrope, a u nedelju (18) je očekuje večiti derbi na stadionu Partizana, u 9. kolu Superlige.

„Crvena zvezda je ‘teška’, odmah se očekuju rezultati i nestrpljenje je veliko. Francuz napreduje iz utakmice u utakmicu, dobro se kreće i radi veliki posao za ekipu. Golovi će doći vremenom, samo treba istrpeti fudbalera. Mislim da je klub odradio odličan posao tokom prelaznog roka i da sada imamo najbolji tim u poslednjih ko zna koliko godina. Prepoznala je to i publika i zato je dala fenomenalnu podršku. Ponosan sam što sam deo Crvene zvezde“, istakao je Petrović.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde traže pobedu u derbiju posle Brage

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar