Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda dočekuje Milan u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, 18. februara, za sada bez prisustva publike, a sa "Marakane" stižu nove smernice po pitanju ulaznica.

Mere Kriznog štaba Republike Srbije zbog koronavirusa i dalje su na snazi (do 15. februara sigurno), što znači da se sportski događaji u našoj zemlji održavaju pred praznim tribinama, ali…

Iz Ljutice Bogdana su najavili prodaju karata, popuštanje mera trenutno nije opcija, a srpski prvak dao je novo pojašnjenje u slučaju da bude dozvoljeno prisustvo publike.

PROČITAJTE JOŠ

“ Svi zainteresovani junior članovi, odnosno njihovi roditelji i staratelji treba da nas unapred obaveste o zainteresovanosti da kupe kartu za ovu utakmicu slanjem mejla na adresu: [email protected]

Ili odgovorom na Viber poruku koju su dobili na broj telefona koji je registrovan u bazi članstva za Junior člana. Rok za prijavu je najkasnije ponedeljak, 1. februar, do 17 časova“, navodi se na klupskom sajtu.

Prema važećim propisima, osobe mlađe od 16 godina mogu prisustvovati utakmicama samo uz pratnju roditelja ili staratelja. Kako je plan da zbog smanjenog kapaciteta stadiona, u slučaju dobijanja dozvole za prisustvo publike, prodaja karata bude moguća samo za vlasnike sezonskih karata i članove kluba, svi junior članovi moraju navesti podatke o članu koji bi ih vodio na ovu utakmicu. Taj član takođe mora imati aktivno članstvo za ovu godinu, objasnili su crveno-beli.

Klub zadržava pravo da i pre isteka navedenog roka obustavi prijavljivanje u slučaju da broj primljenih prijava prevaziđe broj slobodnih mesta. Takođe, u slučaju da bude moguće prisustvo publike u manjem broju od pomenutih 30 odsto kapaciteta, prioritet će imati vlasnici sezonskih karata a zatim standard i junior plus članovi i na kraju junior članovi, navodi se iz Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare