Foto: EPA-EFE/MARCO LEZZI

Filipo Falko, novi fudbaler Crvene zvezde, ovog petka stigao na pripreme crveno-belih u Tursku, a dan kasnije je napisao poruku navijačima Lečea.

Istakao je da je nezadovoljan kako su se neki pojedinci ophodili prema njemu, ali ističe da veza sa klubom nikada neće biti prekinuta.

PROČITAJTE JOŠ

„Ostavio sam grad koji volim onako kako nisam želeo. I pored svih kritika, neke su bile i na granici, što nikada nisam očekivao, jer su stizale od ljudi koji su me pritiskali da odem, a nisu bili svesni cele priče. Uvek ću biti povezan sa navijačima Lečea, kojima želim sve najbolje. Ne želim nikoga da ubeđujem u svoju odluku, niti optužujem nekog za ovakav kraj, ali znajte da ću vas uvek poštovati (navijače Lečea, prim.aut). I na terenu i van njega“, poručio je Falko.

Falko je u tekućoj sezoni odigrao 11 utakmica za Leće, a postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.

Igra na svim pozicijama u napadu, a u ekipi Crvene zvezde igraće sa svojim zemljakom Dijegom Falčinelijem.

Podsetimo, i ovaj Italijan je bio razočaran zbog odlaska iz Peruđe,  a slično Falku istakao je ljubav prema klubu i navijačima.

„Danima želim nešto da napišem, ali razočaranje me je uvek teralo da se predomislim! Nikad ne bih pomislio na takav kraj baš ovde, u svom gradu, gradu koji me je rodio, odgajao i usmeravao. Fudbal mi je u životu dao mnogo, ali ovaj put mi je oduzeo isto. Nažalost taj deo je umro te proklete večeri. Samo oni koji su mi bili blizu, moja porodica i prijatelji znaju koliko sam suza prolio i znaju koliko me je duboko to obeležilo“, napisao je tada, između ostalog, Falčineli.

Falko je rođen 1992. godine u Tarantu, a osim za Leće, igrao je za Paviju, Ređinu, Juve Stabiju, Trapani, Bolonju, Ćezenu, Benevento, Peruđu i Peskaru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar