Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Žreb se bliži, aktiviran je i simulator.

Zamislite grupu Meksiko, Švedska, Srbija, Ujedinjeni Arapski Emirati? Ili Katar, Švajcarska, Srbija, Mali?

PROČITAJTE JOŠ

Moguće je i da se sastanu Katar, Nemačka, Srbija i Ekvador, na osnovu specijalizovanog sajta koji pravi kalkulaciju na osnovu aktuelnih plasiranih timova i ekipa koje su u baražima i na pragu plasmana.

Sve je napravljeno u skladu sa rangiranjem za šešire i potencijalnim plasmanima, a broj učesnika se iz dana u dan sužava.

Poznato je za sada da će 19 timova učestvovati na Mundijalu, 13 selekcija će biti još deo turnira.

Učesnici su domaćin Katar, zatim Nemačka, Danska, Brazil, Francuska, Belgija, Hrvatska, Španija, Srbija, Engleska, Švajcarska, Holandija, Argentina, Iran, Južna Koreja, Japan, Saudijska Arabija, Ekvador i Urugvaj.

Izvesno je da ćemo biti u trećem šeširu, što pravi zanimljive kalkulacije – primera radi, imamo opciju Portugalije koja će ako pobedi biti deo prvog šešira, u slučaju nove senzacije, Severna Makedonija dolazi u četvrti šešir.

Nestrpljenje će sigurno rasti kako se budu kvalifikacije bližile kraju, a neće biti gotove do žreba, koji se održava 1. aprila u 18.00 po srpskom vremenu.

Iznećemo tri opcije koje su izvučene u redakciji Nova.rs, vi se možete poigrati na simulatoru i „doneti“ Piksiju protivnike.

Foto Printskrin
Foto Printskrin
Foto Printskrin

BONUS VIDEO Čudo u Palermu, Severna Makedonija ostavila Italiju bez Svetskog prvenstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar