Foto: EPA-EFE/Oli Scarff

Zinedin Zidan ima mnogo problema uoči subotnjeg "El klasika" koji se igra na "Kamp Nou". Španski mediji prenose da Francuz neće imati još mnogo kredita kod uprave kluba.

Real je u prvenstvu trenutno treći posle pet odigranih mečeva, ali navijače je mnogo više zabrinuo loš start u Ligi šampiona i poraz usred Madrida od ekipe Šahtjora (2:3).

PROČITAJTE JOŠ:

Tome je prethodio i šokantan poraz u prvenstvu od novajlije u ekitnom rangu, Kadiza (0:1).

PROČITAJTE JOŠ: Zidan: Odgovoran sam za poraz, ja sam birao tim

Zidan je na meti kritičara, a tiražni „As“ prenosi kako predsednik Florentino Peres već ima dve moguće opcije u slučaju da Zidanu uruče otkaz.

List prenosi da bi u tom slučaju čelnici Reala pokušali da angažuju bivšeg trenera Espanjola i Totenhema, Maurisija Početina, ili eventualnu bivšeg igrača kraljevskog kluba, Raula.

Veruje se da bi Raul bio realnije rešenje od Početina, jer je legenda Reala trenutno na kormilu B tima kraljevskog kluba, pošto se vratio iz SAD, gde je imao ulogu ambasadora La Lige.

Sa mladim timom postiže odlične rezultate i Peres veruje da je spreman da se prihvatio i težeg zadatka kao što je vođenje A tima Madriđana.

S druge strane, Maurisio Početino je od novembra prošle godine bez posla, on je i ranije bio dovođen u vezu sa klubom, a pominjao se i kao opcija u Mančester junajtedu, u slučaju rastanka sa Oleom Gunarom Solskjerom.

U svom CV-u ima finale Lige šampiona 2019. sa Totenhemom.

Zidanu se ne piše dobro, čak je i klubu veoma nakolonjena „Marka“ prenela da je atmosfera u svlačionici posle meča sa Šahtjorom bila veoma loša i otužna i to posebno u momentima kada je Florentino Peres ušao da porazgovara sa igračima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar