Foto: FK Crvena zvezda

Knjiga žalosti povodom prerane smrti srpske legende - Siniše Mihajlovića je zatvorena u nedelju u 13 časova, a veliki broj navijača i zvaničnika je posetio klupski muzej tokom prethodna dva dana i oprostio se od čuvenog Mihe.

Prerana smrt legende i asa Crvene zvezde Siniše Mihajlovića u 54. godini života odjeknula je svetom. Povodom velike žalosti i gubitka majstora slobodnih udaraca otvorena je knjiga žalosti u Muzeju Crvene zvezde koji su posetile u subotu od 10 do 17 časova, kao i u nedelju od 10 do 13 sati brojne značajne ličnosti iz sveta sporta. Među njima naravno funkcioneri crveno-belog kluba, bivši fudbaleri Crvene zvezde, članovi zlatne generacije iz 1991. godine, ali i ljudi iz raznih drugih profesija.

Teško je pronaći reči i oprostiti se od ljudske gromade kakva je bio Siniša Mihajlović, što je nebrojano puta dokazao tokom igračke, a kasnije i trenerske karijere. Generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik kluba Svetozar Mijailović, počasni predsednik kluba Dragan Džajić su redom dolazili u Muzej Crvene zvezde kako bi uputili poslednje reči našem Mihi. O tome koliko je značajna ličnost bio Siniša Mihajlović govori poseta našem muzeju od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra inostranih poslova Ivice Dačića, ministra sporta Zorana Gajića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdine legende Zoran Filipović, Jovan Kule Aćimović, Ratomir Dujković, Den Tana, Stanislav Karasi, Boško Đurovski, Miodrag Grof Božović, a među njima članovi čuvene generacije koja se 1991. popela na krov Evrope i sveta – Dragiša Binić, Ivica Momčilović i Ilija Najdoski su ispisali reči posvećene Siniši Mihajloviću.

Takođe, knjigu žalosti su ispunili aktuelni prvotimac i štoper Zvezde Radovan Pankov, kao i nekadašnji igrač, a sada trener omladinske selekcije Zvezde – Zoran Rendulić, ali i asovi iz ostalih sportskih disciplina proslavljeni košarkaš Marko Kešelj i legendarni rukometaš Nenad Peruničić. Direktor BDP-a i član Zvezdinog Upravnog odbora – Jug Radivojević, kao i predsednik Skupštine FK Crvena zvezda – Stojan Vujko su odali počast Siniši Mihajloviću i upisali oproštajne reči.

PROČITAJTE JOŠ:

Dokaz o tome koliko je Mihajlović bio cenjen svedoči poseta funkcionera protivničkog tabora koji su došli kako bi se oprostili od dragog Siniše.

Takođe, u nedelju je u 11 časova održana komemoracija povodom rane smrti Siniše Mihajlovića kojoj je prisustvovao ogroman broj ljudi.

BONUS VIDEO Željko Pantelić: Siniša Mihajlović je bio fajter koga je Italija obožavala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar