Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Desni bek Crvene zvezde Milan Gajić postao je jedan od oslonaca igre tima Dejana Stankovića, a utisak sa prvog meča na pripremama jeste da će forma nastaviti da raste i na proleće.

Odigrao je dobar meč protiv Slaska, bio među najagilnijima, a nakon njegovog centaršuta Dijego Falčineli je postigao prvi od svoja dva gola:

PROČITAJTE JOŠ...

„Najviše volimo utakmice. Juče smo bili sjajni protiv Slaska, ubedljivo pobedili i na pravi način počeli niz od četiri utakmice koliko nas čeka u Turskoj. Za mene nema prijateljskih mečeva, tako razmišljam. Možda utakmica nema bodovni značaj, ali bitna je za ritam, kontinuitet i formu“, rekao je Gajić za zvanični sajt kluba.

Bio je potreban određeni period privikavanja, ali je ekipa uspela da se uklopi u zamisli Stankovićevog stručnog štaba:

„Uhvatili smo ritam rada. Bilo je problema prošle godine što se toga tiče, ali sada smo se adaptirali, poznajemo metodologiju njihovog delovanja i zaista sve je u najboljem redu. Spremamo se na najbolji mogući način.“

Najteži deo priprema je okončan, mada se i u Turskoj radi punom parom:

„Umor je uvek prisutan kada je ova faza priprema u toku. U Turskoj smo odmah po dolasku nastavili da radimo punom parom, kao što je bio slučaj na Kipru. Iza nas je period u kom smo se bavili snagom i brzinom, sada su krenule utakmice i neće biti puno prostora za jake treninge. Bar se nadam“, rekao je Gajić.

Naredni meč Zvezda igra protiv ruske Ufe u ponedeljak, 25. januara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar