Foto: EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

U Crvenoj zvezdi se očekuje dolazak Filipa Falka, ali on nije jedino atraktivno ime na radaru kluba, novo je Huan Manuel Iturbe iz meksičkog Pumasa.

PROČITAJTE JOŠ

Italijanski Tutomerkato donosi priču da je Dejan Stanković raspoložen da dovede ovog fudbalera, čiji je trenutni karijerni momenat daleko od željenog i očekivanog.

Upravo to je adut Crvene zvezde, baš kao u slučaju Dijega Falčinelija, koji je preporod doživeo na Marakani.

Njegov slučaj je očigledno odobrovoljio mnoge fudbalere, to je slučaj i sa Falkom, a sada je novi pik Iturbe iz Pumasa.

Marko Konterio iz Tutomerkata je potvrdio da Zvezda ima ozbiljne namere sa Iturbeom, kome ugovor sa meksičkim Pumasom ističe na leto, pa već sada može da pregovara sa drugim klubovima.

Nije isključeno ni da sadašnji pregovori budu predviđeni za dogovor na kraju njegove saradnje sa Pumasom, pošto sadašnji dolazak Falka donosi gužvu u igračkom kadru.

Potencijalni odlasci igrača poput Bena i Spiridonovića bi mogli da otvore novi prostor za transfer. U svakom slučaju, sama priča o potencijalnom transferu je potvrda da se i Zvezda zahvaljujući Stankoviću sve više spominje kao prihvatljiva destinacija za mnoge fudbalere.

Svojevremeno je Iturbe prešao u Romu za 24 i po miliona evra, kada ga je Juventus želeo. Sada Iturbe nije u velikoj prilici da bira, ali ima opciju da se u Evropi karijerno vrati u život.

Svojevremeno je Iturbe nosio nadimak „paragvajski Mesi“, nije prišao ni blizu nivoa slavnog Argentinca, ali Iturbe ima još dosta vremena ispred sebe, trenutno ima 27 godina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare