Borjan
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Verbalni rat između porodice Borjan i Vladimira Vuletića, potpredsednika FK Partizan, dobio je još jednu epizodu, pošto je odbijena prijava čelnika crno-belih protiv kapitena Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Njihov sukob traje već neko vreme, a sve je počelo tako što je Vuletić objavio fotku deteta golmana Crvene zvezde u fotomontaži na društvenim mrežama.

Borjani su stali u zaštitu sina, dok je Vuletić Disciplinskoj komisiji FSS podneo disciplinsku prijavu protiv Milana Borjana.

Na sednici održanoj 3. decembra, Disciplinska komisija FSS donela je odluku da nije nadležna za postupanje po prijavi, shodno pravilniku FSS, nakon što je izvršila uvid u istu i sprovela određeni postupak.

Takvu odluku Fudbalskog saveza Srbije prokomentarisala je i Borjanova supruga Snežana na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/snezanafi

„‘Profesor’ Vuletić podneo disciplinsku prijavu protiv velikog Milana Borjana i dobio ono što najviše voli i boli! Isto ono što su mu poslale delije u ložu na derbiju“, napisala je Snežana Borjan na Instagramu uz odluku FSS.

Dalje, isto telo FSS odbilo je i disciplinsku prijavu Borjanovog punomoćnika protiv Vuletića, odnosno isto se proglasio nenadležnim sa istim obrazloženjem.

„Dobri prijatelji nas kvare, gledaju nam kroz prste i opraštaju. Za uspeh u životu potrebo nam je nekoliko dobrih neprijatelja. Gde ću sad, moja ružo“, napisao je Vuletić na Tviteru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar