Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Snežana i Milan Borjan, gostovali su u Jutarnjem programu TV Prva i izneli optužbe na račun potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića.

Veliku prašinu je podigla objava Vuletića na društvenim mrežama koja je sadržala i fotografiju sina porodice Borjan.

PROČITAJTE JOŠ

Tim povodom oni su bili gosti voditelja Filipa Čukanovića i najavili da će preduzeti korake.

“Ja sam bila četiri godine direktorka marketinga Partizana, znamo da je derbi praznik fudbala, da se svi raduju njemu, ali postoje čarke na terenu i van terena. To je legitimno, završi se za jedan dan, ali je ova situacija prevršila svaku meru. Profesor Pravnog fakulteta Vuletić je najstrašnije zloupotrebio moje dete, ranije izmontiranu sliku je stavio na svoj profil na Tviteru i doveo u pitanje očinstvo mog deteta. Kao profesor, akademski građanin je prevršio Konvenciju o pravu deteta u kojoj se kaže da nijedno dete ne sme ni fizički ni mentalno da bude zlostavljano. Naše dete je mentalno zlostavljano, ono će za pet, šest godina krenuti u školu, ostaće te slike, deca su surova…”, navela je Borjanova.

Komentar je imao i golman Crvene zvezde.

“Ovo je prevršilo svaku meru, derbi nosi neke čarke, između navijača i nas igrača, uprava, ali mislim da je ovo prevršilo svaku meru. Nedopustivo je, ne može time da se služi jedan profesor, potpredsednik kluba, sa takvim stvarima po internetu”, naveo je Borjan.

Foto: Screenshot

I najavio dalje korake…

“Ja generalno sa njim nemam nikakav kontakt, meni je prosleđena ta slika, ja sam šokiran kad sam video to i kao otac deteta sam poludeo, zvao advokata, pitao ga šta može da se uradi, da se profesor maksimalno kazni… Advokat će da podnese krivičnu prijavu protiv njega, pa ćemo da vidimo dalje…”, rekao je Borjan.

Snežana Borjan je dalje uputila apel dekanu Pravnog fakulteta.

“Nedopustivo je, akcentovaću još jednom da je čovek univerzitetski profesor, da se plaća iz budžeta Republike Srbije… Pitala bih Zorana Mirkovića, dekana, zašto ćutite profesore? Da li je normalno da profesor krši član 118. krivičnog zakonika, zašto ste to dozvolili?”, upitala je Borjanova.

Upitan zašto se sve to dešava, Borjan je rekao:

“To govori da imaju kompleks od nas, za dobrim konjem prašina se diže… Kanađani su šokirani, dobijao sam pozive, rekli su da će maksimalno da pomognu, koliko je u moći. Oni mogu dosta toga da urade, videće se narednih dana, ne bih da pričam na televiziji, rekli su da ne iznosim informacije”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar