Vladimir Vuletić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, zakazao je za 7. jun potpisivanje peticije za promene u tom klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čovek, koji je do februara bio deo uprave kluba, već četiri meseca deluje spolja i pokušava da utiče na dešavanja u Partizanu.

Još ranije je najavio formiranje pokreta „Crno na belo“, a sada za 28. jun i neku vrstu „ustanka“.

Ujedno je otkrio i ogroman dug crno-belih…

„Deset godina bez pravde, četiri bez titule, dve bez ijednog trofeja i 35 miliona duga FKP. Zato: 7. jun start potpisivanja peticije za izbore u JSD Partizan, 28. jun veliki vidovdanski sabor ‘Za spas Partizana’. Ko je ko, videće se na Vidovdan“, napisao je Vuletić.

Podsećamo, Vuletić je više puta isticao da aktuelna uprava JSD Partizan nije legalna i da su izbori morali da se održe.

Podsetimo, Vuletić je 26. maja bio drugi put u poslednja tri meseca na saslušanju u SBPOK, tada da govori o zloupotrebi ovlašćenja položaja odgovornog lica kluba, što on nije bio kako je objasnio.

„U fudbalskom klubu to je generalni direktor Miloš Vazura od 2014. godine do ovoga dana, a u JSD to je Milorad Vučelić (predsednik prim.aut), takođe do danas. Pripadnike SBPOK precizno sam uputio u detalje Statuta Partizana i u nadležnosti odgovornih lica u okviru pravnih lica“, naglasio je Vuletić.

U svom iskazu je, između ostalog, naveo i da nikada nije vodio pregovore za izdavanje prostorija stadiona u Humskoj, niti bio deo pregovora oko transfera igrača.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare