Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Vladimir Vuletić, nekadašnji potpredsednik Partizana prokomentarisao je to što je Crvena zvezda osvojila titulu prvaka države.

NE PROPUSTITE:

Vuletić se protivio priznavanju titule iz 1946. godine kao Zvezdine, a poznati su i njegovi stavovi po pitanju četiri prethodne šampionske trke u Srbiji.

On je u više navrata isticao da ništa nije regularno u srpskom prvenstvu, dok se usput zalagao za uvođenje VAR tehnologije. I 32. titulu večitog rivala komentariše kao „ukradenu“.

„Kradi i živi, živi i kradi. Kad možeš ćorni, gde možeš mazni. Kradite, kradite još dok ste mladi, dok smrt ne dođe da vas kazni“, napisao je Vuletić.

Doskorašnji potpredsednik crno-belih je i pre dve godine na identičan način „čestitao“ titulu Zvezdi, rečima dramaturga Slobodana Jovanovića.

Da podsetimo, Zvezda je do titule došla u utakmici 34. kola Superlige i pobedom nad ekipom Vojvodine 1:0. Jedini pogodak na meču bio je autogol Siniše Saničanina iz 13. minuta.

Crveno-beli su time ostali na 12 bodova prednosti u odnosu na Partizan i četiri kola pre kraja šampionata su overili titulu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare