Foto: FK Voždovac

Svim silama se napada Evropa

Fudbalski klub Voždovac „bogatiji“ je za dvojicu ofanzivaca, pošto su ugovor na tri godine potpisali Nikša Vujanović i Borisav Burmaz.

PROČITAJTE JOŠ:

Vujanović je pre potpisa za „zmajeve“ igrao za Rudar iz Pljevlja, Spartak iz Subotice i mlađe selekcije Partizana, dok je Burmaz bio član Grafičara, kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde u mlađim kategorijama.

”Voždovac je odlična sredina za svakog mladog igrača. Uslovi za rad su odlični, kao i stručni štab. Prethodne sezone klub je bio nadomak plasmana u Evropu, a ja sam došao da taj uspeh ponovimo i nadmašimo ako je moguće. Daću sve od sebe da na svojoj poziciji pužim maksimum i golovima doprinesem tome”, jasan je Burmaz a na to se nadovezao i Vujanović:

”Privukla me lepa igra Voždovca, moderan totalni fudbal, i zato sam želeo da zaigram ovde. Imao sam dobru polusezonu u Rudaru, dao sam osam golova, i očekujem da u istom ritmu nastavim. Što više asistencija i golova jasan su cilj”, zaključio je mladi reprezentativac Crne Gore.

Zadovoljan pojačanjima bio je i direktor beogradskog kluba Miloš Mirković.

”Potpisali smo dva mlada i talentovana igrača koji su pokazali mnogo u mlađim kategorijama. Pokazali su da imaju kvalitet i za seniorski fudbal, a sada je vreme da u pravoj sredini dosegnu svoj pun potencijal. Na njima je da vredno i posvećeno rade tokom priprema, pod vođstvom novog šefa, a ja im u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha na terenu”, rekao je Mirković.

BONUS VIDEO Navijanje navijača Zvezde: Srbi i Rusi braća zauvek

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar