Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je prvo pojačanje kluba za narednu sezonu štoper Marko Gajić.

Gajić je već bio član Voždovca, čiji dres je nosio od 2016. do 2018. godine kada je odigrao više od 50 mečeva. Prethodne dve sezone proveo je u Olimpiji iz Ljubljane.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jako sam srećan i lepo je vratiti se u klub u kojem sam proveo najlepše momente u svojoj karijeri. Sa trenerom Damjanovićem sam sarađivao i u prethodnom stručnom štabu u ovom klubu, tako da neće biti mnogo nepoznanica za mene i jedva čekam nove izazove“, rekao je Gajić, prenosi klub.

On je konstatovao da Voždovac ima jako mladu ekipu i da nema sumnje da će moći da pomogne svojim iskustvom.

„Otišao sam iz kluba pre dve godine, ali Voždovac je ostao najbolje organizovan klub u zemlji, ekipa se jako dobro selektira i ima jako mnogo talenata. Kapiten Nikolić i Stuparević bili su moji saigrači u prethodnom mandatu u klubu, tako da sam se i sada jako brzo uklopio“, dodao je Gajić.

Što se naredne sezone tiče, Gajić je rekao da je tim „jako perspektivan“ i da smatra da je „borba za Evropu realan cilj“.

„Naravno, naredna sezona neće biti nimalo lagana zbog broja ekipa koji će nastupati i zbog ritma i broja mečeva koje treba odigrati. Na početku će svi pokušavati da se dokažu rezultatima i dobro startuju, ali ja verujem u Voždovac i zbog toga sam opet ovde“, rekao je on.

Trener Jovan Damjanović istakao je veliko zadovoljstvo zbog toga što se Gajić priključio ekipi na pripremama u Vrnjačkoj Banji.

„Veliki je profesionalac i odličan igrač i to je profil fudbalera koji nam je trebao. On je definitivno jedan od momaka koji čine trening, igru i atmosferu mnogo boljim, kako fudbalskim, tako i ljudskim kvalitetima“, rekao je on.

Gajić se odmah priključio novim saigračima u Vrnjačkoj Banji i ušao je u trenažni proces.

„Zmajevi“ će u Vrnjačkoj Banji ostati do 17. jula, a prva kontrola utakmica očekuje ih u subotu kada će im rival biti ekipa Sloge iz Kraljeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar