Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Nenad Lalatović često ume da iskoči iz šablona, a čelnici Vojvodine zamerili su mu kritikovanje sudija i pokrenuli disciplinski postupak, ali predsednik kluba Dragoljub Samardžić sada spušta loptu.

Uprava novosadskog kluba ogradila se od svih izjava Lalatovića, koji je prethodnog meseca govorio o klupskim problemima i kritikovao upravu.

„Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS, kao i samog kluba”, rekao je Samardžić prošle subote.

PROČITAJTE JOŠ

Nešto kasnije, spušta loptu i najavljuje da taj potez Vojvodine ne vodi ka raskidu ugovora sa temperamentnim trenerom.

Niko sa strane nam ništa nije tražio ili sugerisao, niti je ovaj potez usmeren protiv Nenada lično, jer i dalje imamo visoko mišljenje o njegovom radu u Vojvodini. Samo smo imali pravo i obavezu da reagujemo na Lalatovićevo ponovno iskakanje iz sistema. Prejake su reči disciplinovanje i ućutkivanje, pre bih rekao da želimo da ga na drugačiji način podsetimo na pravila ponašanja, jer svi pređašnji razgovori nisu urodili plodom. Mogu da mu budem otac po godinama, pa volim roditeljski da ga zagrlim i ukažem mu na neke stvari. On obeća da neće više, kao na poslednjim zimskim pripremama, a onda mu se desi onakav istup u medijima“, kaže Samardžić za Danas.

Inače, Lalatoviću ugovor sa Vošom ističe 31. maja, a prethodnih meseci često je ukazivao na sve probleme u klubu, prvenstveno na to koliko se plata duguje igračima i stručnom štabu.

Podsetimo, mladi stručnjak je sa novosadskom „starom damom“ osvojio Kup Srbije prošle sezone i postao trener sa najviše pobeda u 106 godina dugoj klupskoj istoriji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar