Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Nenad Lalatović, trener Vojvodine, javno se obratio nakon štrajka fudbalera i u svom stilu oštro govorio o svim (negativnim) dešavanjima u klubu.

Trener novosadskog kluba poslao je poruku rukovodstvu nakon što su fudbaleri stupili u štrajk i oglasili se saopštenjem.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve što su obećali to nisu ispunili i jednostavno to je igra mačke i miša. To je stvarno sramota, očigledno je najveći problem u njima samima. Između sebe pričaju, između sebe se kriju. Obećavaju… Mene ne možete da prevarite, nema rezultata. Vidiš da te niko ne voli, da te niko ne poštuje, da ti se niko ne javlja, da ti igrači okreću leđa (čelnicima kluba prim.aut), da je katastrofa u klubu. Okreneš se i odeš“, rekao je Lalatović.

Objasnio je da se igrači ne osećaju dobro, što se videlo i na terenu.

„Igrači su rastrojeni, to se videlo protiv TSC (tim iz Bačke Topole slavio sa 1:0 prim. aut). Jednostavno, ja sada biram reči… Niko ne sme da piše, svi se plaše da rade ozbiljno svoj posao, da napišu istinu, ljudi rade za džabe. Igrači se bore, svi problemi koju su se dešavali sedam dana pre utakmice… Da je bar neko ustao iz uprave kluba da dođe da se obrati. Tragedija što se niko nije oglasio nakon svega što se dešavalo, kao da je sve bajno i sjajno, barem da kaže neko ‘Uradićemo nešto, žao nam je zbog ovoga’. Ništa, bukvalno ništa.“

Objasnio je da su fudbaleri potpuno demoralisani.

„Moji igrači su zaslužili da im se debelo neko izvini. Igrači su razočarani, ne žele nikog da vide. Pored Srbijagasa, Bajatovića, pored grada Novog Sada, toliko moćnih firmi u Novom Sadu… Mi želimo da igramo Evropu. Neverovatne stvari, ali to je istina.“, rekao je između ostalog Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar