Zakarija, Vlahović i Dibala; Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Strašan udarac na pomolu, napad Juventusa mogao bi da bude drastično oslabljen.

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala veruje da ga klub ne želi i mogao bi da razmotri ponude evropskih klubova, preneli su italijanski mediji.

PROČITAJTE JOŠ

Dibalin ugovor ističe na kraju sezone, a pregovori o nastavku saradnje nisu bili uspešni. Sastanak njegovog agenta i predstavnika kluba, koji je trebalo da se održi u Torinu, otkazan je, prenela je „Gazeta delo Sport“.

Dibalin agent Horhe Antun je pre nekoliko dana doputovao iz Argentine i bio je iznenađen kada je čuo da se čelnici kluba neće sresti s njim po planu.

Kako je prenela „Gazeta“, čelnici kluba će se sastati sa Dibalinim predstavnicima, ali i još petorice igrača kojima ističu ugovori, tokom predstojeće reprezentativne pauze. Klub želi potpunu posvećenost igrača za predstojeće tri utakmice protiv Sampdorije, Viljareala i Salernitane.

„Gazeta“ je navela da Dibala sve više veruje da ga klub ne želi i da će njegov agent saslušati ponude. Argentinski napadač može da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom. Za njega su navodno zainteresovani Inter, Totenhem, Barselona i Mančester siti.

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar