Vladimir Ivić Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Srpski trener Vladimir Ivić oprostio se od svog dosadašnjeg kluba, Votforda, na čijoj je klupi kao menadžer sedeo tek četiri meseca.

Votford je pod njegovim vođstvom imao period dobrih igara i rezultata u Čempionšipu, a Ivić je sa ekipom pobedio u devet mečeva i klub je ostavio na petom mestu tabele.

PROČITAJTE JOŠ:

„Hteo bih da se zahvalim svim navijačima na podršci tokom perioda u kom mi je bilo zadovoljstvo što sam menadžer Votforda. Šteta je što niste bili bliži ekipi zbog pandemije koronavirusa, ali sam siguran da ulivate veliku snagu svima, svojim navijanjem na stadionu“, počeo je Ivić svoje pismo.

Četrdesettrogodišnjak je jednogodišnji ugovor potpisao u avgustu i nasledio je Najdžela Pirsona. Votford je pet bodova iza drugoplasiranog Bornmuta i devet bodova iza vodećeg Noriča.

„Napuštam klub zahvalan zbog onoga što smo moj štab i ja uradili sa igračima. Bila je velika čast biti imenovan za ‘menadžera meseca’ nedavno, jer je to mali trofej koji delim sa igračima, štabom i navijačima“, dodao je Ivić.

Koliko je nezahvalan zadatak bio pred njim, svedoči i činjenica da je Vladimir čak peti menadžer Stršljenova za godinu dana, pa je njihova klupa ona koja „jede“ menadžere.

„Na kraju, želim sve najbolje moguće Votfordu, i da bude moguće ispuniti cilj i ostvariti plasman u Premijer ligu na kraju sezone i ako se to desi, biću još ponosniji na svoj doprinos klubu tokom 20 mečeva aktuelne sezone. Srećan Božić svima i najbolje želje Stršljenovima“, zaključio je Ivić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar