Foto: Printscreen Twitter / centre goals

Fudbaler Liverpula Darvin Nunjez našao se u središtu skandala u sredu na četvrtak kada je učestvovao u tuči sa navijačima Kolumbije.

Kolumbija i Urugvaj su se sastali u polufinalu Kopa Amerike i Kolumbija je slavila sa 1:0. Pitanje pobednika rešeno je u 39. minutu kada je Džeferson Lerma pogodio mrežu protivnika i postavio konačan rezultat.

PROČITAJTE JOŠ:

Uprkos tome što je Danijel Munjoz dobio crveni karton u finišu prvog poluvremena, Kolumbija je uspela da sačuva prednost i ode dalje na megdan Argentini.

Urugvajcima je ostalo da se ljute i Nunjez je bio jedan od onih kojima je teško pao poraz, samo je malo ko mogao i da pretpostavi da će zvezda Liverpula krenuti na tribine da bi se tukla s navijačima.

Navijači Kolumbije su bili neprijateljski nastrojeni prema igračima Urugvaja, ovi su uzvratili tako što su se zaleteli i nastala je tuča u kojoj je Nunjez dobio pesnicu u glavu.

Darvin je kasnije snimljen i kako grli svog sina na terenu, a u celoj ružnoj situaciji je učestvovao i Rafael Arauho iz Barselone.

Umešalo se i obezbeđenje koje je sprečilo dalje sukobe i odvelo je igrače Urugvaja u svlačionice što je brže moguće.

El Pais piše da su igrači Urugvaja odreagovali jer su im kolumbijski navijači maltretirali porodice smeštene odmah iza klupe.

Da sve bude još gore, u tuču su bili umešani i portparol urugvajskog tima Felipe Kotelo i direktor Horhe Đordano, dok spomenuti medij piše da su neki urugvajski navijači zadobili ozbiljne povrede, a da su povređeni i Manuel Ugarte i neki njegovi rođaci.

BONUS VIDEO: Navijači Holandije pred polufinale

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar