Ronaldo flašica vode kamerman
Foto: Twitter Screenshot FCB Albiceleste

Došao je u Saudijsku Arabiju da uzme ogroman novac i da bude prva zvezda lige. Onda mu nakon poništenog gola nije odgovaralo što se snima svaki njegov korak.

Nije Kristijano Ronaldo izveo potez zbog koga će ga osuđivati milioni, iako je takve gestove imao ranije (setite se bacanja kapitenske trake i preranog napuštanja terena u Beogradu), ali se još jednom poneo neprimereno nakon poništenog gola.

PROČITAJTE JOŠ

Portugalskom napadaču je poništen gol u dresu Al Nasra protiv Al Šababa zbog ofsajda (0:0), a Ronaldo je bio nezadovoljan.

Nije mogao da se pomiri sa tom sudijskom odlukom, pa je na kraju najdeblji kraj izvukao jedan snimatelj. I to zbog toga što je radio svoj posao.

Paralela je kao kada bi neko isterao Ronalda sa terena usred meča, tako i kamerman nije mogao da obavlja svoj posao. Dobio je naređenje da pomno snima svaki Ronaldov potez dok je na terenu, a Portugalcu se to nije dopalo, pa ga je najpre malo polio vodom (ili je to samo uradio u njegovom pravcu) i onda mu pokazao rukom da se skloni odatle.

Pogledajte i majstorski gol Ronalda koji nije priznat. Zaista sjajan potez portugalskog napadača koji nastavlja da pokazuje da su godine zaista samo broj.

BONUS VIDEO Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar