Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak u Kruševcu sa 1:0. Gol odluke postigao je Rikardo Gomeš nakon ponovljenog penala u 13. minutu.

Drama pred golom domaćina trajala je od osmog minuta, kada je Nemanja Jović uputio loptu ka Rikardu, koji se našao sam ispred prazne mreže.

PROČITAJTE JOŠ:

U tom trenutku, Mitar Ćuković je naleteo na njega sa leđa, oborio ga, pa nije bilo dileme da će sudija Nenad Minaković pokazati na belu tačku, što se i dogodilo.

Gomeš je preuzeo odgovornost, ali mu je golman Vasiljević odbranio udarac, nakon čega se lopta odbila od prečke i igra se nastavila.

Minaković je ubrzo dobio informaciju iz VAR sobe da golman nije bio na liniji ni sa jednom nogom u trenutku kada je Rikardo šutirao, pa je odmah pokazao da se jedanaesterac ponovi.

Domaćini su burno reagovali, ali sudija je bio odlučan.

Rikardo je ponovo stavio loptu na belu tačku, a ovoga puta je bio sigurniji i loptu „zakucao“ u mrežu, dok golman ovoga puta nije imao šanse.

Partizan je pobedom osigurao prvo mesto pred reprezentativnu pauzu. Crno-beli sada imaju 31 bod iz 11 odigranih utakmica.

BONUS VIDEO: Ovakvu partiju fudbala niste u životu videli

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare