Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Mateuš Saldanja bio je najbolji igrač Partizana u prvom meču protiv Dinama iz Kijeva u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ni sjajni Saldanja nije uspeo da pomogne crno-belima da izbegnu ubedljiv poraz u gostima protiv Dinama, ali je makar dvaput tresao mrežu.

Prvi put to je uradio u 22. minutu sa penala, a po drugi put strelac na istom meču je postao u 66. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Aldo Kalulu je centrirao, Bibars Natho je glavom prebacio loptu na drugu statrivu do Zubairua Ibrahima, koju ju je poslao u petarac, gde je bio Saldanja i sproveo je u mrežu.

Bio je to gol za 4:2 u tom trenutku, ali je Dinamo do kraja postigao još dva gola i sa velikim plusom će otići na gostovanje u Srbiju.

Sedmi gol na utakmici, kojim je Dinamo došao do 5:2 postigao je Denis Popov u 83. minutu.

Posle udarca iz slobodnjaka i odbrane Jovanovića, lopta se odbila do Nazara Vološina, koji je bio bolji od Nikole Antića i asistirao Popovu, koji je lako pogodio.

I u nadoknadi utakmice je Dinamo dao gol nakon lepe akcije. Vološin je bio asistent ponovo, a u strelce se upiisao i rezervista Oleksandr Pikalionok.

Igrači tima iz Kijeva su se šetali kroz kazneni prostor rivala i pokazali koliko je slaba odbrana Partizana, pogotovo za evropski nivo.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar