Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Burno u Humskoj

Fudbaleri Partizana protiv AEK-a iz Larnake vodili su bitku za plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, a navijači su žestoko vređali upravu crno-belih. tokom čitavog meča koji je završen blamažom i ispadanjem nakon remija od 2:2.

PROČITAJTE JOŠ:

Od samog starta je pala gomila uvreda na račun predsednika kluba Milorada Vučelića i direktora Miloša Vazure, a za razliku od prethodnih sezona kada su se te prozivke čule samo sa istočne i zapadne tribine, sada je skandirao ceo stadion.

„Grobari“ su besni stanjem u klubu, lošim rezultatima i izbegavanju odgovornosti čelnih ljudi crno-belih i gotovo celo prvo poluvreme dominirali sz povici „uprava napolje“ i „lopovi, sede nam u upravi“.

Sredinom prvog poluvremena su usledile žestoke uvrede i na račun predsednika Srbija Alekandra Vučića. Povik „Vučiću pederu“ je odjekivao sa istočne triine, ali ovoga puta nije stigla podrška sa južne tribine.

Naprotiv, najverniji navijači kako sebe nazivaju „grobari“ sa južne tribine raznim pesmama su pokušali da nadjačaju takva skandiranja, što je još više raznbesnelo navijače na istočnoj tribini koji su narednih nekoliko minuta vređali predsednika.

Očigledno je da su organizovane navijačke grupe i dalje u službi zaštite lika i dela predsednika Srbije i SNS vlasti.

BONUS VIDEO Vatromet iznad stadiona Partizana 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare