Filip Kostić Foto:Mike Egerton PA Images Profimedia

Bile su ovo sjajne godine za Srbina u dresu nemačkog tima

Srpski reprezentativac Filip Kostić i zvanično je prešao u redove Juventusa, a emotivnom porukom se na društvenim mrežama oprostio od bivšeg kluba Ajntrahta iz Frankfurta.

PROČITAJTE JOŠ:

Kostić je bio u Frankfurtu od 2018. godine, odigrao je 172 meča i upisao 33 gola uz 64 asistencije. Prošle sezone osvojio je Ligu Evrope, a pamtiće se njegova utakmica protiv Barselone kada je postigao dva gola i imao asistenciju u četvrtfinalu.

Srbin je na društvenim mrežama objavio sliku sa peharom Lige Evrope uz posebnu poruku:

„Hvala Ajntraht Frankfurtu što je verovao u mene kada niko drugi nije! Želeo bih da se zahvalim klubu, svim divnim ljudima koji rade u klubu, saigračima, trenerima, upravi, navijačima i celom gradu što su mi boravak u klubu i gradu učinili nezaboravnim“.

Neizbežno je bilo da pomene i navijače, koji su poznati kao jedni od najstrastvenijih u Nemačkoj.

Navijači Ajntrahta, hvala vam što ste nas podržavali na svakoj utakmici. Zajedno smo krvarili za boje kluba, vi na tribinama, a mi na terenu. Zajedno smo uspeli da ispišemo klupsku istoriju osvajanjem Lige Evrope. Hvala vam za svu ljubav i podršku koju ste mi pružili. Ne bismo uspeli bez vas. Zauvek ću te nositi u svom srcu. Vaš Filip Kostić 10″.

BONUS VIDEO Gol Filipa Kostića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar