Foto: EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Mihael Balak, legendarni nemački fudbaler, je pre nekoliko dana poručio da Virdžil van Dajk ima sreće što ne igra u eri top napadača i da je zato najbollji štoper Premijer lige. Ipak, stigao mu je ekspresno odgovor od bivšeg igrača Liverpula Stiva Nikola.

Nakon što je nekadašnji vezista Bajerna iz Minhena rekao da bi korpulentni Holanđanin teško izašao na kraj sa Didijeom Drogbom, Alanom Širerom, Tjerijem Anrijem, Karlosom Tevezom, nekadašnji član „redsa“ Stiv Nikol, stao je u zaštitu Van Dajka.

PROČITAJTE JOŠ

„Baš me zanima čime to iz Van Dajkove igre Balak nije zadovoljan? Gledalo mi fizičku snagu? Da li stvarno mislite da Van Dajk ne bi mogao da fizički „prebije“ bilo kog Drogbu? Bilo ti to odlično videti, ali nemojte mi reći da bi Drogba bio glavni u toj „priči“, poručio je Nikol za „ESPN“.

Nije tu bio kraj njegovog izlaganja, nastavio je da veliča lik i delo komandanta Liverpulove odbrane.

„Što se tiče brzine, ne vidim nikoga ni u Premijer ligi, ni u Ligi šampiona, da može da ga pretrči. Dakle, nije ni to problem. Da li dobro igra nogama? Da, Van Dajk odlično igra nogama“, završio je svaku priču Stiv Nikol.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar