Foto: EPA-EFE/JAKUB GAVLAK

Adem Ljajić, fudbaler Bešiktaša, mogao bi ovog leta da promeni sredinu jer klub iz Istanbula planira ozbiljnu promenu igračkog kadra.

Kako je preneo list „Haberturk“, uprava Bešiktaša planira da prodajom četvorice fudbalera oslobodi budžet za deset miliona evra, a doveli bi isto toliko fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ:

U Turskoj, Bešiktaš je sezonu završio na trećoj poziciji, a ostalo je da se odigra još finale nacionalnog kupa.

Trabzon je poslednji put osvojio trofej pre deset godina, dok Alanja nema nijedan u istoriji, a upravo ova dva tima sastaju se večeras (20.30) u finalu Kupa Turske u Istanbulu. Kec je 2,50, dvojka 2,70, a iks koji vodi u produžetke 3,25.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Kupa Turske.

Ljajić je jedan od onih igrača koji su na listi da mogu da napuste Bešiktaš, jer pre svega imaju velike plate, koje klub u ovoj eri pandemije koronavirusa, sve teže može da finansira.

Osim njega, redove turskog prvoligaša bi mogli da napuste i Domagoj Vida, Džermejn Lens i Enco Roko.

Na listi onih koji su potencijalne želje da pojačaju tim su Fabris N’Sakala, Velington, Papis Sise i Gokhan Tore.

Vida ima platu od 3,5 miliona evra, Ljajić i Lens od 2,2, a Enco Roko 1,4 miliona evra.

Hrvatski fudbaler je u pregovorima sa Lionom, dok se za usluge Adema Ljajića raspituju klubovi u Rusiji, konkretno Krasnodar.

Zvanične ponude još nema, ali u klubu se nadaju da bi mogli da profitiraju prodajom srpskog reprezentativca. Veruje se da ga neće prodati ispod 6,5 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar