Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Željko Gavrić, fudbaler Crvene zvezde, imao je veoma uspešnu sezonu u klubu iz Ljutice Bogdana, što nije prošlo nezapaženo ni u Evropi, tačnije Italiji.

Kako prenosi „Mocartsport“, za Gavrića je ozbiljno zainteresovana Atalanta, koja je ove sezone oduševila sve poklonike fudbala, i to ne samo na Apeninima.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub iz Bergama je trenutno na trećem mestu u Seriji A sa 78 bodova, jednim manje od Intera sa kojim igraju u poslednjem kolu.

Večeras se igraju mečevi pretposlednjeg kola Serije A, a kako je maltene sve rešeno, očekuje se dosta golova na Apeninima.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Seriju A.

Što se tiče Atalante, trener Đan Pjero Gasperini ipak pravi planove i za narednu sezonu, a veruje se da krilni napadač Crvene zvezde ispunjava sve kriterijume koje igranje u Seriji A traži.

Pregovori dve strane su u toku, a veruje se da u Atalanti Gavrića vide kao opciju na duže staze, pa su za početak već spremni i da ga pošalju na pozajmicu u neki od klubova, kako bi stekao iskustvo igranja u Italiji.

PROČITAJTE JOŠ: „Bitno da su svi izašli na nogama i da nema povreda“

Čini se da je u pitanju Krotone, a kada je reč o ponudi Atalanta, procenjuje se da se radi o četiri miliona evra i 20 odsto od budućeg transfera.

Šta će na sve reći na „Marakani“, videćemo narednih dana, jer ne treba zaboraviti da i srpski šampion ima ambicju da izbori novi izlazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar