FOTO: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Burno u Bavarskoj.

Tomas Tuhel, trener minhenskog Bajerna, odlučio je da napravi veliki broj promena u timu za narednu sezonu, pa je upravi saopštio da ne računa na čak sedam fudbalera, među kojima su neki bili nosioci igre.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je preneo nemački Bild, Tuhel je odlučio da zahvali na saradnji Sadiju Maneu, Seržu Gnabiju i Liroju Saneu.

Mane je prošlog prelaznog roka stigao iz Liverpula, ali je upao u nemilost kluba zbog napada na Sanea, nekadašnji fudbaler Mančester sitija je osetno pao u formi ove godine, dok je Gnabri verovatno najveće iznenađenje na spisku „nepoželjnih“.

Pored njih, tu su golman Aleksander Nibel, koji je branio na pozajmici u Monaku, zatim Marsel Sabicer (bio u Mančester junajtedu, Buona Sar, te desni bek Benžamen Pavar.

U suprotnom smeru mogla bi da stignu neka velika imena, poput Deklana Rajsa iz Vest Hema, Matea Kovačića iz Intera, našeg Dušana Vlahovića, Harija Kejna iz Totenhema, ali teško da će ijedan transfer biti toliko bombastičan poput dolaska zvezde Borusije iz Dortmunda, Rafaela Gereira.

Gereiro iz Dortmunda dolazi kao slobodan igrač i poslednji je u nizu fudbalera koji su „izdali“ tim sa Vestfalena, te nas očekuje burna sezona, pogotovo kad Portugalac bude došao prvi put kao gost u Dortmund.

BONUS VIDEO Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar