Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Ekipa Čelsija uspela je da se plasira u polufinale Lige šampiona, uprkos porazu u revanšu od ekipe Porta rezultatom 1:0.

Meč je obeležio neverovatan pogodak Taremija makazicama u poslednjim sekundama utakmice, ali Porto nije imao vremena za više od toga, pa je londonski tim mogao da slavi plasman dalje.

Tuhel je istakao da je meč bio težak, ali da su bili spremni na to.

PROČITAJTE JOŠ

„Prihvatili smo da će biti teško. Da, bila je to teška, baš teška borba. Možda meč nije bio najlepši za gledanje na TV, ali kada gledate sa strane, to je bio meč pun intenziteta, bila je to brza utakmica. Bilo je teško igrati protiv njih i tog pritiska“, rekao je trener Čelsija.

On je rekao da je ključ bio u pripremi utakmice.

„Porto je tim koji je u stanju da učini da protivnik igra slabije, desilo se to u grupnoj fazi, ali i sa Juventusom. Ipak, deo igre je da ne dozvolite onom drugom da se razmahne i mi smo to uradili“ istakao je Tuhel.

Tuhel ističe da mu je svejedno s kim će igrati u polufinalu.

„Nema želju oko protivnika, jedino što ne volim u Ligi šampiona je da igram protiv tima iz iste lige. Daleko od toga da je u tom dvomeču sve završeno, gledaću susret Reala i Liverpula sa pažnjom.Svejedno je sa kim ćemo igrati“, zaključio je Tuhel.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar