Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener fudbalera TSC Mladen Krstajić raduje se utakmici protiv Crvene zvezde u 25. kolu Sueprlige, jer je, kako kaže, u ovom trenutku to najbolja ekipa u Srbiji.

TSC u sredu od 16.05 dočekuje crveno-bele na stadionu u Senti.

„Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u domaćem prvenstvu i u utakmicama protiv Milana. U dobroj su formi, a meni je drago što nam u goste dolaze baš u trenutku kada smo i mi, na drugoj strani, u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da idemo sa velikim optimizmom“, rekao je Krstajić.

PROČITAJTE JOŠ

Prema njegovim rečima, igrači TSC su spremni i svesni svoje odgovornosti.

„Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90 minuta“, zaključio je Krstajić.

Kapiten Saša Tomanović izrazio je žaljenje što je Zvezda eliminisana u Evropi, ali je istakao da su pružili dobru igru u duelu sa Milanom.

„Zvezda i u prvenstvu igra veoma dobro. Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da ih ugrozimo u Senti, ali nećemo se predati unapred. Naša ekipa je imala dobar početak sa pet mečeva bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici i bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo ovako i da pokušamo da ne primimo gol“, rekao je Tomanović.

Odbrambeni igrač Marko Petković naglasio je ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika kao što je Zvezda.

„Mi ćemo se potruditi koliko god je to trenutno u našoj moći. Neće biti lako, ali daćemo svoj maksimum“, kazao je Petković.

U jesenjem delu prvenstva Zvezda je u Beogradu pobedila TSC sa 5:0.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar