Foto:Nemanja Jovanović

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, priveden je i saslušavan četiri sata u SBPOK-u u nedelju, a ta priča došla je do svetskih medija.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najuticajnijih na globalnom nivou, ESPN, pisao je o Kokezi, što je učinila i jedna od najvećih agencija „Associated Press“.

ESPN je naveo da je Kokeza saslušavan povodom navodnih veza sa kriminalcima i mafijašima koji su se krili iza navijačkih grupa, a sumnjiče se za ubistva, otmice i dilovanje droge.

Navodi se još da je Kokeza odbio da odgovara na pitanja o vezama sa mafijom, kao i da je odbio poligraf tokom ispitivanja.

Spomenuto je i da Aleksandar Vučić ne krije da je veliki navijač Crvene zvezde, ali i da je najavio da će istraga dovesti do nekih šokantnih otkrića.

Priča o Kokezi interesantna je i za predstavnike slovenačkih medija, jer je 2019. Kokeza dobio mesto u UEFA, kao potpredsednik Komisije nacionalnih saveza, koja se bavi projektima i raspodelom sredstava. Podsećanja radi, predsednik UEFA je Slovenac Aleksanar Čeferin, pa se mediji pitaju da li će poslednja dešavanja ostaviti Kokezu van ove funkcije u budućnosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar