Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Protivnik će biti Frajburg.

Fudbaleri TSC-a u četvrtak od 18:45 časova dočekuju ekipu Frajburga u utakmici trećeg kola grupe A Lige Evrope.

Pročitajte još

TSC je na začelju tabele u izuzetno jakoj grupi gde je, pored Frajburga, još i Vest Hem, kao i Olimpijakos. Srpski klub ima jedan bod, koliko i Olimpijakos, Frajburg je drugi na tabeli sa tri boda, dok je na prvom mestu Vest Hem sa maksimalnim učinkom od šest bodova iz dva kola.

Trener tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić, rekao je pred meč protiv Frajburga, da su očekivanja najveća moguća, bez obzira na snagu protivnika.

„Očekivanja su najveća moguća kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika. Jasno je ko je favorit na papiru. Tako je na svakoj utakmici Lige Evrope“, rekao je Lazetić na konferenciji za medije.

On je svestan kvaliteta protivnika.

„Radi se o jako organizovanoj ekipi, koja se u Bundesligi do poslednjeg kola borila za Ligu šampiona. Biće mi drago da upoznam Kristijana Štrajha koji je već 12 godina u tom klubu, što govori dosta o njemu kao treneru, ali i o klubu. Imaju izuzetno dobar sistem, mehanizme, u svim fazama su organizovani“, rekao je Lazetić.

Nastavio je da analizira igru protivnika.

„Sa Juventusom su igrali izvanredne utakmice prošle godine, pobedili u Pireju što nikad nije lako. Mnogo golova daju i primaju, ali na kakvom nivou? Videćemo koliko ćemo uspeti da se suprotstavimo, želimo da ponovimo pristup kao na prethodnim utakmicama“, zaključio je Lazetić.

Jedini bod do sada, TSC je osvojio protiv Olimpijakosa na svom terenu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar