Foto: Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Dušan Vlahović i Filip Kostić bi trebalo da dobiju novog trenera po završetku sezone 2023/2024, a Maksimilijana Alegrija bi trebalo da zameni Tijago Mota.

Mota je sa Bolonjom došao u poziciju da se bori za plasman u Ligu šampiona, a sjajne partije igrača ovog kluba podigle su cenu nekadašnjem prvaku Evrope iz perioda kada je igrao za Inter.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon višenedeljnog nagađanja o narednom Motinom klubu, pošto je bio dovođen u vezu sa Milanom, Mančester junajtedom, čak i Bajernom iz Minhena i Barselonom u jednom trenutku, izbor je pao na „staru damu“.

Kako prenose italijanski mediji, 41-godišnji nekadašnji reprezentativac „azura“ rođen u Brazilu viđen je kao idealan kandidat da posrnulog velikana pokuša da digne na noge.

Juventus je nakon 31 utakmice u Seriji A treći sa 62 boda, dok Bolonja zauzima mesto iza sa 58, pa će dva tima, koji će odmeriti snage 19. maja u Bolonji, voditi veliku borbu za treću poziciju, dok šansu iz prikrajka vreba i petoplasirana Roma, koja ima 55 bodova.

Doduše, završnicu sezone „stara dama“ će dočekati u dobrom raspoloženju pošto je savladala Fjorentinu sa 1:0, iako su Vlahoviću poništena dva pogotka.

No, teret borbe za Ligu šampiona nije jedini sa kojim se bori Vlahović, pošto na ruci nosi mašinu „tešku“ 80.000 evra.

BONUS VIDEO Ovako je Fejenord osramotio Ajaks

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar