Foto: RTS

Fudbaleri Srbije savladali su Švajcarsku sa 2:0, pa sada imaju četiri boda u grupi 4 A divizije. Posle meča je snimljen i delić slavlja koji je privukao pažnju svih.

Zbog te pobede će biti mnogo motiva da se pokuša da se napravi iznenađenje protiv Španije u utorak od 20.45 jer bi onda Srbija potencijalno stigla i na deobu prvog mesta.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, dok se u Srbiji slavi prva pobeda na takmičarskom meču još od 17. oktobra 2023. godine, to su uradili i sami fudbaleri u svlačionici.

Posle trijumfa u Leskovcu bio je pravi trenutak i za malu proslavu, a sve je to već uveliko trajalo kada je Veljko Birmančević davao izjavu za RTS.

„Falila nam je malo ta završnica. Došao je Mitar, pomogao nam je tim golom. Imali smo tu kompaktnost, igrali smo za Srbiju, ginuli na terenu. To je publika osetila. Mislim da je ovo pravi recept kako treba da igramo stalno, pogotovo kući. Publika je oduševljena. Mislim da je ovo velika pobeda za nas u najboljoj grupi A Lige nacija. Mislim da je ovo recept kako treba da se igra za Srbiju„, rekao je Birmančević, a mnogi su primetili šta se čulo u pozadini.

U pitanju je pesma Baje Malog Knindže „Pevaj, Srbijo“.

BONUS VIDEO Džaka i saigrači izviždani kad su izašli na teren

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare