Foto: Starsport

Fudbaler Voždovca Miloš Pantović ne prelazi u Partizan, bar ne za sada, kažu iz "zmajeva".

Iz Voždovca konstatuju da se već neko vreme spekuliše kako Pantović prelazi u redove vicešampiona Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je trenutno na pripremama u Sloveniji i ekipa je tek odskora kompletna za pripreme pod novim trenerom Ilijom Stolicom.

Upravo je Stolica rekao za Sport klub da je klub iz Humske pokazao interesovanje i da se nada kako će sve biti rešeno u narednim danima.

„Partizan je jasno pokazao interesovanje, talentovani igrač je saglasan da se preseli na crno-beli deo Topčiderskog brda, čeka se Voždovac, koji, pre svega, nastoji da postigne dogovor sa nekom inostranom sredinom. Dakle, od Voždovčana sve zavisi, klub sa Dušanovca drži ključeve, a kada će da ih izvuče iz stola… Nadam da će za dva, tri dana sve da bude rešeno“, kazao je Stolica.

Međutim, po svoj prilici, Pantović nije jedan od igrača koji će se priključiti crno-belima, jer Miloš Mirković, prvi čovek Voždovca, kaže da ponuda nije ni bilo.

„Izuzetno poštujemo Fudbalski klub Partizan i jako nam je drago da je igrač našeg kluba na njihovoj listi želja. Do danas, nikakva zvanična ponuda nije stigla na adresu Voždovca. Kada do toga bude došlo, klub će razmotriti ponudu i na istu odgovoriti.”

Devetnaestogodišnji Pantović je stoga okrenut pripremama za novu sezonu sa Voždovcem, pa i za naredni meč svog tima protiv lučanske Mladosti.

BONUS VIDEO: Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (0)