Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ; Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dragan Stojković, selektor Srbije, kratko je odgovorio i na prozivke Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde.

Selektor „orlova“ pričao je zajedno sa Filipom Kostićem dan pred utakmicu sa Azerbejdžanom (utorak, 20.45), što je pretposlednji meč u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Piksi Stojković govorio je o pobedi u Luksemburgu (1:0), pretrčanim kilometrima igrača, te ofanzivi protiv Azerbejdžana i igri sa tri ili manje napadača.

PROČITAJTE JOŠ

Na kraju je upitan da prokomentariše optužbe Zvezdana Terzića od prethodnih dana, odnosno o mešanju u srpskom fudbalu i da ne govori o nameštanju, što mu je poručio funkcioner srpskog prvaka.

„No koment“, bilo je sve što je na tu temu rekao Piksi Stojković.

Podsetimo, Terzić nije štedeo čuvenog fudbalera i sadašnjeg selektora Srbije, koji je pre toga pričao o planovima za izgradnju Nacionalnog stadiona.

„Pojavio se Piksi i priča o srpskom fudbalu. Druže, ti si selektor, bavi se reprezentacijom, nemoj ti da komentarišeš da li ima nameštanja i da li se gradi nacionalni stadion. Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču i na jedan pogrešan način se prezentuje javnosti“, rekao je Terzić gostujući na TV Pančevo.

BONUS VIDEO Francuska – Španija 2:1, golovi i šanse sa finala Lige nacija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare