Stojković
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Saša Zdjelar i Vladimir Stojković izrazili su zadovoljstvo zbog pobede Partizana nad RFS (1:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Prvo poluvreme je bilo dosta teško, prilično tvrdo. Imali smo loptu i pokušavali da kreiramo nešto kroz sredinu, ali je išlo teško jer je rival igrao sa pet igrača u sredini. Drugo poluvreme se otvorilo fenomenalno po nas, imali smo penal, poveli i potom je bilo znatno lakše. Zadovoljan sam utakmicom, idemo dalje i to je najbitnije“, rekao je Zdjelar i potom se osvrnuo na utiske posle prvih 45 minuta igre:

PROČITAJTE JOŠ

„Nismo se uplašili. Više nas brinu utakmice u domaćem poluvremenu kad je nerešeno na poluvremenu. Ušli smo u nastavak mirno, bez tenzije i postigli pogodak. Prva utakmica je uvek teška i naporna pogotovo kad nema popravnog. Moraš prilično oprezno da uđeš u meč. Posebno sam zadovoljan jer četvrtu utakmicu uzastopno nismo primili gol“.

Gledište veznog igrača crno-belih deli i golman Vladimir Stojković.

„Pritisak je bio preveliki. Koliko god sa smo želeli da se odupremo teretu ulog je bio ogroman i zato smo prvih 45 minuta proveli u opipavanju snaga, dok nismo videli kakav je rival. Prolaskom vremena smo sticali samopouzdanje i videli da možemo rutinski da privedemo meč kraju“, rekao je Stojković.

Čuvar Partizanove mreže posle niza utakica na klupi našao se među stativama.

„Nisu mi potrebne utkakmice da se spremim. Prijateljske utakmice ne mogu da mi donesu ništa osim povrede i poslednjih godina ih izbegavam. Čuvam energiju za najbitnije“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar