Najskuplji posle Pavlovića, Filip Stevanović; Foto: Peđa Milosavljevic/Starsport

Na pomolu je novi veliki transfer i odlazak još jednog Partizanovog bisera, a reč je o Filipu Stevanoviću.

U prethodnom prelaznom pričalo se i pisalo da će talentovani 18-godišnji krilni fudbaler preći u Mančester junajted za 12 miliona evra, ali od toga nije bilo ništa. Izjalovio se posao…

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, u isto vreme je Filip Stevanović bio na „radaru“ Mančester sitija i Pepa Gvardiole, koji su impresionirani talentom i kvalitetom 18-godišnjeg fudbalera Partizana za koga neće žaliti novac.

Prema našim saznanjima, „građani“ su spremni da ponude Stevanoviću ugovor na četiri i po godine i plate Partizanu višemilionsko obeštećenje za koje se u prvi mah govorilo da će iznositi 12 miliona evra, ali kako trenutno stoje stvari ono će biti znatno manje.

Ono što Partizanu ide u prilog jeste činjenica da su Gvardiola i Siti voljni da ga ostave u Humskoj do kraja sezone, baš kao što je to bio slučaj i sa Junajtedom, kada se pregovaralo o njegovom prelasku na „Old Traford“.

Kako Nova.rs saznaje, kod transfera su posredovali Budimir Vujačić i Ljubomir Vorkapić, dvojac koji je dogovorio i transfer Zorana Bambija Tošića u Mančester junajted u sezoni 2008/09.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare