Aleksandar Stanojević
Foto: Screenshot Youtube FK Partizan Beograd

"Svi dobro znamo koliko nam znači ova utakmica. Ući ćemo maksimalno spremni, motivisani i nadamo se uz pomoć navijača ostvariti pobedu i plasirati se u Evropu“, izjavio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči revanša plej-ofa za plasman u Ligu konferencija protiv Santa Klare.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli su u prvom meču u Portugaliji poraženi 2:1.

Stanojević je rekao da su nastupi Saše Zdjelara i Danila Pantića još uvek pod znakom pitanja i da se čeka izveštaj lekara.

„“Što se tiče Zdjelara, pokušava da igra i uđe u utakmicu. U ovom trenutku je na treningu, čekamo izveštaj lekara i nadamo se dobrim vestima. Isto situacija je i sa Pantićem. Obojica imaju veliku želju da zaigraju i mi ćemo rizikovati, mislim da je trenutak za to”, rekao je Stanojević.

Pojasnio je i probleme sa prvog meča.

„Nismo bili agresivni, prva linija odbrane nije bila dovoljno agresivna, lako je protivnik ulazio u kazneni prostor. Naša odlučnost mora da bude bolja i to ćemo odmah promeniti. Imamo mi poseban ambijent u Beogradu, igrali su oni na velikim i jakim gostovanjima, ali mi smo emotivna nacija, naši navijači nas bodre sa posebnom emocijom. Nas to nosi i sigurno će im biti drugačije nego do sada“, rekao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Igor Vujačić rekao je da crno-bele očekuje teska utakmica, ali da se svi u ekipi nadaju pobedi.

„Očekuje nas teška utakmica protiv dobrog protivnika. Igramo na našem terenu, pred našim navijačima i nadam se da ćemo pružiti dobru partiju i zajedno svi slaviti” , rekao je Vujačić.

Utakmica između Partizana i Santa Klare igra se u četvrtak od 21 sat.

Bonus video: Upoznavanje Mesija sa saigračima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar